VPS Kurulumu | Sanal PC Kurulumu !

Yazar: Burak Şensoy Tarih: 06:51 Kategori: , , , , , , , , Yorum: Yorum Yap

Sanal bilgisayar , işletim sistemi içinde olan gerçek bilgisayar olmayan bir işletim sistemidir.Güvenmediğiniz programları çalıştırabileceğiniz.Hatta virüs yemekten bile korkmayacaksınız.Çünkü adı üstünde sanal bilgisayar.

Internet’te rahat bir şekilde dolabileceksiniz.Eğer bir virüs,hacker bilgisayarınızın sistemine girerse ; gerçek sisteme girebilecek kadar zamanı olmayacaktır ki girmesi imkansız gibi.

Yazılımları da rahat bir şekilde riske girmeden deneyebileceğimiz bir saha hazırlanmıştır.

En iyi 3 sanal yazılım CHİP Dergisi tarafından test edilmiş,Bunlar ;

Test Birincisi: Innotek Virtualbox Sanal PC yazılımları testimizde 1 numarya oturan Innotek, kolay bir kullanımın sağlayan arayüzünün yanı sıra grafik performansı ile de birinci sırayı hakediyor. Sıfırdan başlangıçta; 53 saniye ile Windows Vista üzerinde en hızlı sanal sistem. 

1/ VİRTUAL BOX

İndirme Linki : TIKLA

Açıklama : Innotek Virtualbox Sanal PC yazılımları testimizde 1 numarya oturan Innotek, kolay bir kullanımın sağlayan arayüzünün yanı sıra grafik performansı ile de birinci sırayı hakediyor. Sıfırdan başlangıçta; 53 saniye ile Windows Vista üzerinde en hızlı sanal sistem. 

2/ VMware Server

İndirme Linki : TIKLA

Açıklama : VMware Server VMware birçok ağ özelliği sunmakta ancak normal kullanıcılar için biraz belirsiz bir arayüze sahip.
3 / Virtual PC 2007

indirme Linki : TIKLA

Açıklama : Microsoft Virtual PC 2007 Microsoft, olduköa basit ve kolay bir arayüz sunuyor. Yeni başlayanlar için ideal. Ancak ne yazıkki, USB Klavye ve Fare desteğini henüz taşımıyor.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder