Metin2 Serverimi Nereden Almalıyım?

Yazar: Burak Şensoy Tarih: 08:18 Kategori: , , , , Yorum: Yorum Yap

Merhaba Etkenblog okurları,
Bu yazımızda sizlere Metin2 Server Satın Alma Rehberi ' ni sunacağız.

Serverimi Hangi Firmadan Almalıyım?
Serverinizi şuradan alın diye bir isim vermiyorum. Ancak kaliteli bir server yapmak istiyorsanız server alacağınız firma aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır.

-Referansı olmalıdır
Referansı olmayan bir firmaya ne kadar güvenebilirsiniz? Tabiki hiçbir firmaya dolandırıcı demiyoruz ancak bu zamanlarda dolandırıcılıklar oldukça arttı. Bu yüzden referensı olan firmalara yönelmelisiniz.

-Fiyatları çok ucuz olmamalıdır
Bu cümlemi yanlış anlamayın. " Fiyatları ucuz olmamalıdır " dan kastım çok farklı fiyatlar olmasıdır. 50TL değerinde bir serveri , 5-10TL ' ye satan firmalar mevcut. Bu firmalardan uzak durun. Benim görüşüme göre 1GB VPS Serveri 25TL'den ucuza veren firmalarla çalışmamalısınız.(Kampanyalar hariç)

-Uzun süredir açık olmalıdır
Çalışacağınız firma uzun süredir açık olmalıdır. Eski firmalar bana göre daha güvenilirdir. Yeni firmalardan açılıp 1-2 ay içinde kapanan birçok firma olmuştur. Müşteriler de mağdur olmuştur. Kısa süredir açık olan firmalardan uzak durun.

-Firma yetkilileri sizinle çok samimi olmamalıdır
Sorularınıza cevap vermelidirler ancak sizinle aşırı derecede samimi olmamalıdırlar. Çünkü birçok firma parayı alıncaya kadar sizinle çok samimi olurlar ancak parayı yatırdıktan sonra beş sorunuzdan birine anca cevap verirler. Doğru firmayı seçmek size kalmıştır.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder