Web tasarım, web sitesi, ucuza web tasarım, web sitesi kurma

Yazar: Burak Şensoy Tarih: 13:46 Kategori: , , , , Yorum: Yorum Yap



En ucuz ücretle web sitesi sahibi olmaya ne dersiniz ? Artık binlerce TL ödemenize hiç gerek yok ! 

Abuk subuk web sitelerine yüksek maliyette ücret ödemekten veya dolandırılmaktan sıkıldınız mı ? 

İşte bu sırada HOXWEB devreye giriyor ! 

HOXWEB ile 24 saat içinde kendi web sitenize hızlı bir şekilde kavuşabilir hemen yapacağınız işlemleri aktif bir biçimde ilerletebilme imkanına varabilirsiniz. HOXWEB web sitesi paketleri sizlere en uygun maliyette web sitesi imkanını sunmakta ! Kişisel web sitesi mi açacaksınız ? Yoksa ticari mi ? Bütün paketler HOXWEB 'de. Web sitenizi barındırma hizmetinden; alan adı hizmetine, alan adı hizmetinden web tasarım veya cms kurulum hizmetine kadar bütün hizmetler HOXWEB EKO WEB SİTESİ PAKETLER'in de ! 

-CMS Nedir ?
İngilizce olarak açılımı "Content Management System" dir. Türkçede tam olarak karşılığı olmasada içerik yönetim sistemi denilmektedir. 

-Neden CMS Kullanmalısınız ?
İçerik yönetim sistemlerinin tercih edilme sebeplerinden bir taneside kolay kullanımıdır. Yönetim paneliyle hızlı bir biçimde web sitenizi kontrol altına alabilir içerik ekleyebilir, aktif sayfalarını düzeltebilirsiniz.

Pekii ticaret web sitesi açacaksınız ve CMS sistemleri pek hoşunuza gitmedi mi ? O zaman gene HOXWEB internet var !

Özgün web çizimleri, kaliteli alan adı danışmanlığı, 7/24 aktif sunucular ile sizlere hizmet vermeye devam eden Hoxting İnternet Hizmetleri bünyesine sizide davet ediyoruz. Bizimle çalışmanızdan mutluluk duyar saygılar dileriz.

Site:hoxting.net 
Mail:sales@hoxting.net
facebook.com/hoxting - twitter.com/hoxting


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder