Sitenize Hit Çekme Yolları

Yazar: Burak Şensoy Tarih: 22:45 Kategori: , , , , , , , Yorum: Yorum Yap

Merhaba Etkenblog okurları ,
Bu yazımızda sizlere sitenize hit çekme yollarını anlatacağız.

1-Akılda kalıcı alan adı kullanın :
Sitenizin alanadını hem kısa , hem akılda kalıcı yapmaya çalışın.Mümkün ise jenerik domain veya jeneriğe yakın domain kullanmaya çalışın.Böylece ziyaretçileriniz sitenizi takip edeceklerdir.

2-Google'a sitenizi kayıt ettirin :
Bu siteden sitenizi google'a kayıt ettirin.Böylece yazılarınız birkaç gün içinde google'da çıkmaya başlayacaktır.Bu da hitlerinizi artıracaktır.

3-Sitenizi tanıtın :
Sitenizi Facebook , twitter gibi sosyal ağlarda tanıtın.Bu tip yerlerde güzel bir tanıtım yapabilirseniz hitleriniz oldukça artacaktır.

4-Kaliteli videolara reklam ekleyin :
Youtube , izlesene vb. yerlerde çok izleneceğini düşündüğünüz videoların içine sitenizin reklamını ekleyin.Böylece videoyu izleyen kişiler sitenize gelecektir ve hitleriniz artacaktır.

5-Site hızınızı artırın :
Sitenizde çok fazla resim , script kullanmamaya özen gösterin.Bu tip şeyler sitenizin açılış hızını düşürecektir ve bu yüzden hitleriniz azalacaktır.

6-Link değişimi yapın :
Yüksek prli sitelerle link değişimi yapın.Pagerank değerinizi artırmaya çalışın.Google pagerankı yüksek sitelere daha çok uğrar ve daha çok indexlenirsiniz.Böylece hitleriniz artar.

7-Özgün içerik paylaşın :
Google özgün içerik paylaşmayan siteleri sevmez.Bu yüzden siteye az uğrar.İçeriğiniz özgün olursa google sitenize daha çok uğrar ve daha çok indexleneceksiniz.Böylece hitiniz artar.

8-Hit siteleri :
Websyndic vb. sitelere kesinlikle kendi sitenizi eklemeyin.Bunun size yararı var  gibi görünse bile size zararı olacaktır.

Bu makale Burak Şensoy tarafından yazılmıştır.
İyi günler...


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

  1. Hocam website ziyaretci hitini arttırma yollarından tüm maddelere katılıyorum , sadece link değişimi meselesi artık eski önemini kaybetti yalnız

    YanıtlaSil